Bli säljare hos Adsearch

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag vanligtvis skriver om lite allt möjligt som råkar falla mig in för stunden! Jag hoppas att alla mina läsare mår bra och att ni har haft en riktigt trevlig helg. Det har i varje fall jag, men det är nog någonting som jag kommer att gå in lite mer på i ett annat inlägg senare. Nu dock så hade jag ju tänkt att jag skulle skriva lite om ett jobb hos Adsearch Scandinavia som jag verkligen tror att rätt så många av mina läsare skulle kunna finna intressant.

Det är ju nämligen så att jag har fått in rätt så många kommentarer nu från en hel del jobbsökande som läser och följer min blogg. Jag råkar ju då alltså ha ett tips till alla er och det är Adsearch Scandinavia. De söker bland annat säljare och jag tycker verkligen att det här är ett jobb som jag tror skulle passa rätt så många av er, från vad jag har förstått i alla fall! Jag tycker åtminstone att det är värt en kik och jag kommer därför att lägga in en länk här någonstans i inlägget som kommer att gå direkt till deras ansökningssida. Jag hoppas nu att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt och att ni ger det en chans! Från vad jag har hört så är det här en av Sveriges roligaste arbetsplatser och jag har själv en kompis som arbetar hos dem. Hur som helst så ska jag inte tjata på allt för mycket nu, utan jag hoppas istället att ni tar och klickar er vidare på länken som jag lägger in. Jag hoppas även nu att ni får en riktigt bra vecka och att vi hörs snart igen i mitt nästa inlägg här på bloggen!