Nu har vi ramat in bilderna!

Hejsan! Jag hoppas att alla mina läsare har haft en fantastisk helg och att ni har haft en bra start på den här veckan. I mitt inlägg här idag så ville jag faktiskt ta och skriva ett par ord om någonting som jag vet med mig att rätt så många av er har efterfrågat att jag ska skriva om här på bloggen, nämligen det här med bland annat familjefotografering för er i Lund exempelvis eller Bjärred och Landskrona med omnejd. Det har även varit många som har frågat om jag kan rekommendera en fotograf för barnfotografering här i Lund och det är ju absolut någonting som jag kan göra!

Som många av er redan vet så fotades ju jag med min familj nu för inte allt för länge sedan och bilderna har ju dykt upp lite här och var här på bloggen nu det senaste. Dessutom så har vi äntligen ramat in och hängt upp vissa av bilderna runt om i huset och vi är ju verkligen hur nöjda som helst med dem! Hur som helst så heter den fotografen som jag idag skulle vilja rekommendera till er Fotograf Maria Hallin och hon är verkligen så otroligt professionell, kunnig och duktig när det kommer till det som hon sysslar med. Hon har otroligt bra hand med barn och vi tyckte verkligen att hon fick ut det allra bästa av vår hela familj då vi blev fotograferade. Som sagt, vi är så nöjda med resultaten, så det känns faktiskt helt rätt och tryggt att tipsa om just henne och hennes tjänster. Hur som helst så ska jag inte babbla på allt för mycket nu utan jag kommer att lägga in en länk här i inlägget som jag absolut tycker att ni kan klicka er vidare på ifall ni nu då är intresserad av Fotograf Maria Hallin och hennes tjänster.

Du gillar kanske också...